حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

برکناری سخنگوی وزارت خارجه افغانستان

رئیس‌جمهور افغانستان به دلیل اظهارات غیرمسئولانه سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور را برکنار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ - ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 06
کد خبر: ۲۴۱۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  صدیق صدیقی، سخنگوی اشرف غنی، رئیس‌جمهوری افغانستان دلیل این برکناری را "اظهارات غیرمسئولانه" عنوان کرده است.

صدیقی در توییتی نوشت، اشرف غنی، میرویس ناب، سفیر پیشین افغانستان در ترکمنستان را به عنوان معاون اداره همکاری‌های اقتصادی وزارت خارجه تعیین کرده و او تا تعیین سخنگوی جدید، سرپرستی این بخش را نیز برعهده خواهد داشت.

 در روزهای گذشته یک هیأت طالبان به رهبری عبدالغنی برادر، رئیس دفتر سیاسی طالبان در قطر به اسلام آباد سفر کرد و مقام‌های پاکستانی هم ازاین هیات استقبال گرمی کردند.

صدیقی سخنگوی رئیس جمهوری افغانستان در واکنش به این سفر گفته بود که این نشست‌ها کمکی به روند صلح افغانستان نمی‌کنند.

او اظهار کرد: "میزبانی از گروهی که هنوز دست به خشونت می‌زند، خلاف تمام اصول روابط میان کشورها است. پروسه (روند) صلح تنها وقتی می‌تواند نتیجه داشته باشد که مالکیت و رهبری آن به دست دولت افغانستان باشد. هنوز هم تعهدی در گروه طالبان نسبت به صلح نمی‌بینیم."

اما پس از آن، صبغت الله احمدی درباره این سفر طالبان به پاکستان به شبکه طلوع‌نیوز گفت کابل از تلاش هر کشوری برای صلح استقبال می‌کند و امیدوار است پاکستان برای کشاندن طالبان به پای میز مذاکره با دولت افغانستان "رو راست و عملی" کار کند.

این اظهارات احمدی به عنوان سخنگوی وزارت خارجه خلاف حرف‌های سخنگوی رئیس‌جمهوری درباره سفر طالبان به پاکستان تلقی شد.

صدیقی در واکنش، این سخنان احمدی را "نظر شخصی" خواند و گفت این اظهارات منعکس کننده نظر دولت افغانستان نیست اما احمدی گفت دیدگاه او نظر رسمی وزارت خارجه افغانستان است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار